Najjah Shoppe: 2014

Dec 20, 2014

Sep 29, 2014

Seri Dewi Malam

Assalamualaikum

Siapa yg tak kenal produk Seri Dewi Malam? produk hot utk jamu. Terkenal dalam pasaran online dan juga offline.
Lelaki dan perempuan pun boleh pakai semua produk SDM ni..
Berminat sila PM segera ye.
Banyak lg produk akan dimasukkan.

Harga yg dinyatakan tidak termasuk postage ye
 
  RM 60
 ==============================
SET DEWI SUTRA
"Teksture not too oily n not too dry .
Very smooth n silky. Sng nk sapu di muka.
Taklah mcm lomor mentega. Tak capuk bila berpeluh atau kn panas.
Tahan dr pagi smpai mlm.
Combination of UV protector n foundation.
Set rawatan muka:
1) Sabun Gluta
2) Silky UV+Foundation
3) Concentrated whitening cream with collagen
Suitable for all skin types
Dewi Sutra SILKY UV SUNBLOCK+FOUNDATION .
Jenis kulit yg sesuai:-
1. normal
2. berminyak
3. kering
4. jerawat
5. jeragat
**Warna sunblock adalah dlm range "Medium". Org berkulit putih sesuai, yg berkulit hitam manis pun sesuai.


MAGICNATURA COLLAGEN LIPSTICK
===============================
Harga:
SM: RM22/sebatang
SS: RM25/sebatang

Gincu pelembap bibir berkolagen.
Merawat bibir yg kering dan merekah
Merawat bibir yg hitam n kusam akibat merokok atau faktor keturunan
Mengelakkan bibir dari pecah2 dan berdarah
Menyerlahkan seri wajah
Warna natural/semulajadi mengikut suhu badan dan kepanasan darah
Haruman Strawberry
Tahan lama selama 12jam
Membuatkan bibir sentiasa lembap, seksi serta mempesona


Price Rm35/170ml
TESTIMONI FRUITY HERBAL SHAMPOO MT SDM
"Shampoo...SDM
==============================
Masalah rambut hapak kan pakai tudung...
Produk terbaru keluaran Moden Tradisional yang akan buatkan rambut u ols wangi jer sepanjang hari...
Mahkota Junjungan- MT Fruity Herbal Medicated Shampoo (FHMS) adalah rumusan gabungan fruit dan herbal. Sesuai untuk yang bertudung dan juga tidak bertudung.
Yang paling utama ia berfungsi untuk menguatkan dan sihatkan akar rambut serta dirumus khas untuk melembap, mudah urus dan tidak kusut.
Honestly.. Mmg best.. Wangi giler dan bau dia melekat lama.. Sgt sesuai utk yg bertudung. Tak ler bau hapak rambut.. Sally pki shampoo ni.. Masa bukak tudung ptg balik umah frm opis pun hubby ckp rambut still wangi bleh bau wpun dia x berada dekat.. Best sgt.."
FHMS KKM Not 140901100K

Aug 25, 2014

May 30, 2014

Apr 30, 2014

Doa untuk hari ini

Assalamualaikum

Ya Allah, kami mohon keampunanMu dari dosa yang kami lakukan samada kami sedari atau tidak sedari. Jadikanlah akhlak kami ini akhlak orang- orang yang beriman dan beramal soleh dan jadikan orang- orang beriman dan beramal soleh itu berdamping dengan kami Ya Allah. Amin

Apr 16, 2014

Doa untuk hari ini

Assalamualaikum
Ya Allah, kami pohon padaMu keampunan setiap dosa yang kami lakukan, kurniakanlah kami kesihatan yang baik, umur panjang lagi barakah, kurniakan kami pasangan yang soleh dan solehah, anak- anak yang mentaati ibubapa dan ingat kepada akhirat. Kami pohon padaMu Ya Allah.
Amin...
 

Mar 10, 2014

Selamat pagi

Assalamualaikum


Selamat pagi semua.
Pagi admin nak buat Jualan Terlajak Murah untuk beberapa items untuk baby.
Sebenarnya dah start semalam dari semalam dekat page Najjah Baby Shoppe. tp belum ada nama untuk album clearance tu. hehe.. 
ok stay tune ye, memang terlajak murah harganya. Tapi macam biasa setiap barang tak termasuk postage ye


Mar 8, 2014

MAS kehilangan pesawat MH 370


Assalamualaikum
Saya doakan pd yg terlibat tabahkan hati..



Jan 1, 2014

Selamat tahun baru 2014

Assalamualaikum

Selamat tahun bru diucapkan kepada pengunjung blog Najjah Shoppe ni..
moga-moga di tahun baru ni lbh byk kejayaan dan perkara baik-baik mengiri kita semua..amin...

Labels

2017 (136) 4METER (1) ADULT (1) Aida Naim (18) Aida Naim collection (3) aidanaim (6) air freshener (1) aktif wear (1) April (44) Awanazstyle (1) baby (1) BAJU (1) baju kurung (12) baju melayu (8) baju raya (2) baju raya 2017 (14) baju raya2015 (2) baju raya2016 (5) baju raya2017 (1) BAJU SUKAN (1) baju tidur (1) bajuraya (2) bajuraya 2017 (1) bajuraya2017 (6) bajurayasedondon (19) bajusedondon (4) Batik (2) bawal (4) bidang45 (2) BIDANG50 (1) blouse (5) blouse labuh (9) blousemuslimah (6) BUNGAKLASIK (1) CARDIGAN (1) chiffon (1) children (2) cloth diaper (1) COTTON (43) COUPLE (1) couple set (1) dress (1) dress labuh (8) dresslabuh (33) Emanee (1) FEBRUARY (26) Firas beauty and health care (1) Fleur (1) glory collections (2) INNER (1) instant (3) instant Shawl (3) instantshawl (7) JAMU (1) jenis-jenis kain (1) Jubah (11) kain pasang (22) kainpasang (1) kanak2 (13) kebarung (3) kebaya (5) kekaboo (7) Kekaboo limited edition (1) KESIHATAN (1) kids (2) klassik (1) KOPI (1) kurta (12) kurta Adam (1) Kurung kanak2 (2) Kurung klassik (1) kurung moden (97) Kurung Moden kanak2 (1) Kurung Pahang (1) Kurung traditional (2) kurungmoden (8) labuh (3) lace (1) LELAKI (3) limited (2) lofa (1) lofa suit (1) mac (20) madu asli (1) maternity (2) maternity blouse (3) maternity friendly (10) maternity pants (2) May (3) Mei (37) mengandung (1) minaz inspired (1) minyak asmak (1) mom (1) munafie (1) Muslimah (1) muslimah4u (2) najjah's baby shoppe (7) najjah's collections (5) naura beauty and health care (1) new (277) new stock (2) new stok (417) New Suit (2) New. Nursing (1) notis (1) nursing (36) nursing and wudhuk friendly (31) nursing blouse (103) nursing bra (1) Nursing dan wudhuk friendly (3) nursing dress (124) nursing Friendly (14) nursing inner (1) nursing jubah (53) nursing kurung (36) Nursing Kurung Moden (1) Nursing n wudhuk friendly (8) Nursing wudhuk Friendly (3) Nursing. Wudhuk Friendly (2) palazo (7) palestine (1) Pants (3) pengumuman (2) peplum (4) perfume (1) pilot set (1) PLAIN (2) PLUS SIZE (1) prada (1) pre order (8) pre-order (1) Preggy (1) premium (1) preoder (1) printed (3) produk kecantikan (3) Pucci (4) Pucci inspired (1) rambut (1) raya2017 (5) ready stock (1) renungan (1) RESTOCK (2) restock. Suit (1) REWARDS (1) sale (2) SDM (1) SDM. JDD (1) sedondon (14) Seluar (2) seluar sukan (2) semi instant (1) semiinstantshawl (1) SET (5) shawl (1) skirtlabuh (11) SLEEPWEAR (1) slimming lotion (1) SOFTTOYS (1) songket (8) sport active (1) sport wear (1) suit (5) supplement (1) suri (2) T-shirt Muslimah (1) t-shirts (1) t-shirts labuh (2) t-shirts Madeena (3) t-shirts Muslimah (4) tahun baru (1) teaser (9) telekung (5) telekung. Sedondon (2) tone (1) traditional (1) tshirt labuh (13) tudung (13) Tudung bawal (5) Tudung instant (12) tudunginstant (20) tudungraya2015 (1) TUDUNGRAYA2016 (4) tunic (4) tutu (1) value buy (1) wajah (1) WANITA (2) wudhuk (5) wudhuk ang nursing friendly (2) wudhuk friendly (369) wudhuk nursing friendly (1)

Najjah Shoppe Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign