Najjah Shoppe: March 2017

Mar 30, 2017

Fleur, air freshener Rm 10

Assalamualaikum

Apa Fleur Freshener ni ?

Fleur Freshener adalah wangian yang amat sesuai diletakkan di dalam kereta mahupun ruang - ruang di dalam rumah. Terdiri dari 15 perisa yang sangat harum ! Rugi tak cuba :)


============
APA KELEBIHAN FLEUR FRESHENER NI ?
============
✔100% pati tulen tanpa campuran bahan yang membahayakan kesihatan
✔Bau yang sangat kuat serta harum
✔Bau yang kekal lama sehingga 45 hari
✔Pelbagai guna, boleh diletak di dalam tandas, kereta, bilik tidur,almari pakaian dan sebagainya
✔Sesuai sebagai hadiah
✔Terdapat 15 jenis haruman


Paling PENTING: Tiada bahan campuran.
100 % PATI ASLI!  Tiada methanol berbahaya punca kanser hidung.
=========



DAH KENAL KE  FLEUR FRESHENER ?
===
🌸100% #PATI tulen dari PERANCIS. 

🌸0% Methanol. TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA yang membahayakan kesihatan.

🌸Sebab ia PATI, so Baunya sangat KUAT serta HARUM

🌸Bau yang kekal lama sehingga 45 hari

🌸Pelbagai guna, boleh diletak di dalam tandas, kereta, bilik tidur,almari pakaian dan sebagainya

🌸Packaging yang sangat comel. Dijadikan sebagai hadiah pun boleh.

🌸Ada 15 haruman yang Eksklusif tau.

===
Harga? RM10 jerr 😘😘
===

Nak cuba?
Klik sini: www.wasap.my/60134397924




15 haruman untuk korang pilih.. 

💟Lime - haruman limau nipis
💟Lemon - haruman lemon
💟Orange - haruman oren
💟Strawberry - Strawberry
💟Apple - apple
💟Honey paris - honey dew
💟Leanne Reims - honeydew + apple 
💟Lavender - lavender
💟Colombes Tobacco - dunhill perfume 
💟Lyon air - men perfume 
💟Le harve - syrup / bandung
💟Le mans - chewing gum
💟Brest garden - ladies perfume
💟La Rochelle - buah delima
💟Vanilla-haruman vanilla




Jangan lupa, WhatsApp saya ke 013 4397924 Untuk order ye

Zara Songket Kurung Moden

Assalamualaikum
[NEW ARRIVAL]

🔥HOT FROM OVEN 🔥

AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED, PASTIKAN ANDA GRAB SEBELUM MENANGIS TIDAK BERLAGU 😂

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️

❤SIMPLE YET ELEGANT ❤

Keistimewaan ZARA SONGKET Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material pearl skin+cotton
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Berdutt Belakang, Cutting Loose
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan

❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk


🔴 Price 🔴
 RM125sm/130ss

📌READYSTOCK But Stock Limited ‼️
📌 No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED





Nelena Jubah

Assalamualaikum
PRE order TILL 5 APRIL 2017

🌸 NELENA JUBAH 🌸

👉🏻Material Fabrik - Valentino Silk
( lembut, sejuk, selesa di pakai, tidak jarang, tidak melekat di badan, minimal ironing )
👉🏻Wudhu' Friendly - Hidden ZIP di kedua - dua belah lengan
👉🏻BF frenly~ 
👉🏻Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik
👉🏻Yang paling penting LIMITED EDITION

 RM135SM RM140Ss
Free pos
MATERIAL : VALENTINO SILK
SIZE : XS S M L XL

‼️need 3 hingga 7 hari pengeposan










Mar 29, 2017

SOFEA MUSLIMAH 29.3.17

Assalamualaikum
SOFEA MUSLIMAH

HARGA- RM42(XS - 4XL)TIDAK TERMASUK POSTAGE

HARGA COMBO 3 HELAI - RM114(XS - 4XL) TIDAK TERMASUK POSTAGE

BELIAN SETERUSNYA IALAH RM38 UTK SEMUA SAIZ 
.
Material;
COTTON

Info :
* BFF for nursing (hidden zip)
* real colour may differ from picture due to editing n lighting















MED 0057 (ACTIVE WEAR).

Assalamualaikum
MATERIAL:
100% Cotton Tshirt

COLOR:
MERAH
BIRU
HIJAU
KUNING
OREN
UNGU

Added Value:
Nursing Friendly (Button)
Wudhu' Friendly
Side pocket (Right)

Retail Price :
XS - S : RM 39
M - XL : RM 42
2XL - 4XL : RM 45
5XL - 6XL : RM 49
==============
EXCLUDE POSTAGE










TSHIRT LABUH MADEENA : RAYA SERIES

Assalamualaikum
BAJU RAYA
=========
.
Sisters dah mula buat persiapan raya ye....Ramai inbox kak migha tanya #bajuraya bila nak keluar....
.
Hari ni untuk memenuhi permintaan sisters....ini adalah salah satu design Raya Series by #Madeena....
.
============================
MADEENA SESANGAT BEST SEBAB
============================
.
✔ HARGA MAMPU MILIK....Hanya dari RM39.00 sahaja dah boleh memiliki baju muslimah yang cantik ni....💯 Syariah Compliance tau...
.
✔ MATERIAL SERAP PELUH. Material Madeena sesuai sesangat dengan cuaca kat Mesia nih....serap peluh, tak melekit...memang selesa sesangat pakai untuk apa cuaca sekalipun
.
✔ TAK PAYAH GOSOK. Kalau tak rajin nak menggosok tu....hang baju je dalam almari tu...pakailah dengan confident....sure tampil cantik & kemas.
.
✔ BERCORAK DEPAN BELAKANG. Ramai yang request design bercorak depan belakang nih....Alhamdulillah...utk design ni dapat penuhi permintaan sisters...bagi vision kurus katenye 💃
.
✔ READY STOCK. Baju Madeena ni ready stock ye sisters...tak perlu tunggu berminggu²....order hari ni...esok dah boleh pakai baju baru
.
✔ MESRA MENYUSU . Ada yang ada butang kat bahagian dada dan ada yang selak sahaja.. Nak menyusu dah takda masalah dah . Tak pyh sorok2 dah. Amazing sgt darlingss ! :D
.
✔ MESRA WUDHUK. sekali selak ja dah boleh amik wudhuk . Tak perlu buang masa , seminit ja dah boleh amik air smyg.Senang kan ?
.
✔ AVAILABLE DLM 8 SIZE . Yesss. utk Madeena ni ada 8 size , XS/S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL. Jd semua pakat buleh bergaya dgn #Madeena ni. 
.
✔ SUGGESTED UTK PREGGY MOMMY.. Sbb cutting baju ni mmg loose jer kami buat.Utk sesuai kn dgn semua peringkat umur.So mmg sesuai juga utk preggy mommy. ;)
.
Rajin ke baca list kelebihan baju Madeena yang kak migha senaraikan kat atas tu?....Tak payah baca pon....order .terus boleh rasa betapa ohsemnya baju Madeena ni....💯 Mahram Approved okeh
.
✿ ORDER
📲 Whatsapp (click je link bawah ni, x perlu save no contact kak Siti...senang)
http://www.wasap.my/60134397924 ( FOR FAST RESPOND)





Labels

. Wudhuk Friendly (3) 2017 (305) adelia (1) ADULT (1) Aida Naim (18) Aida Naim collection (4) aidanaim (6) air freshener (1) aktif wear (1) ANAK (1) April (44) aqeela (1) Awanazstyle (1) baby (2) BAJU (1) baju kurung (10) baju melayu (8) baju raya (2) baju raya 2017 (25) baju raya2015 (2) baju raya2016 (6) baju raya2017 (1) BAJU SUKAN (1) baju tidur (1) bajuraya (2) bajuraya 2017 (1) bajuraya2017 (6) bajurayasedondon (30) bajusedondon (7) Batik (1) bawal (3) bidang45 (1) BIDANG50 (2) blouse (5) blouse labuh (38) blouse Muslimah (7) blousemuslimah (6) BUNGAKLASIK (1) CARDIGAN (2) children (2) clear stok (1) cloth diaper (1) COTTON (61) COUPLE (1) couple set (1) dress (1) dress labuh (22) dresslabuh (33) Emanee (1) FEBRUARY (26) Firas beauty and health care (1) FISHTAIL (2) Fleur (1) glory collections (2) GOWN KANAK2 (3) INNER (1) instant (3) instant Shawl (3) instantshawl (7) JAMU (1) jenis-jenis kain (1) Jubah (16) Julai (30) Jun (34) kain pasang (37) kainpasang (1) kanak2 (18) kasut kanak2 (1) kebarung (5) kebaya (7) kekaboo (9) Kekaboo limited edition (2) KESIHATAN (2) kids (2) klassik (1) KOPI (1) kurta (13) kurta Adam (1) Kurung kanak2 (2) Kurung klassik (2) kurung moden (145) Kurung Moden kanak2 (3) Kurung Pahang (2) Kurung traditional (2) kurungmoden (13) labuh (3) lace (1) LELAKI (3) limited (2) lofa (1) lofa suit (1) long shawl (2) mac (19) madu asli (1) maternity (2) maternity blouse (4) maternity friendly (13) maternity pants (2) May (3) Mei (64) mengandung (1) minaz inspired (1) minyak asmak (2) mom (1) munafie (1) Muslimah (2) muslimah4u (2) najjah's baby shoppe (7) najjah's collections (5) naura beauty and health care (1) new (452) new stock (3) new stok (412) New Suit (2) New. Nursing (1) notis (1) nursing (35) nursing and wudhuk friendly (128) nursing blouse (104) nursing bra (1) Nursing dan wudhuk friendly (10) nursing dress (127) nursing Friendly (14) nursing inner (1) nursing jubah (56) nursing kurung (36) Nursing Kurung Moden (1) Nursing n wudhuk friendly (9) Nursing wudhuk Friendly (3) Nursing. Wudhuk Friendly (2) Ogos (65) palazo (7) palestine (1) Pants (3) pengumuman (2) peplum (8) perfume (1) pilot set (1) PLAIN (3) PLUS SIZE (1) prada (1) pre order (7) pre-order (1) Preggy (1) premium (1) preoder (1) printed (3) produk kecantikan (3) Pucci (4) Pucci inspired (1) QISSARA. (1) rambut (1) raya2017 (5) ready stock (1) renungan (1) RESTOCK (3) restock. Suit (1) REWARDS (1) sale (3) satin (2) SDM (1) SDM. JDD (1) sedondon (14) Seluar (2) seluar sukan (2) semi instant (1) semiinstantshawl (1) September (15) SET (5) shalove (1) shawl (2) skirtlabuh (15) SLEEPWEAR (1) slimming lotion (1) SOFTTOYS (1) songket (9) sport active (1) sport wear (1) suit (13) supplement (1) suri (2) sutera (1) T-shirt Muslimah (1) t-shirts (1) t-shirts labuh (3) t-shirts Madeena (3) t-shirts Muslimah (4) tahun baru (1) teaser (9) telekung (5) telekung. Sedondon (2) tone (1) top (1) traditional (1) tshirt labuh (14) tudung (12) Tudung bawal (13) Tudung instant (15) tudunginstant (20) tudungraya2015 (1) TUDUNGRAYA2016 (4) tudungraya2017 (1) tunic (4) tutu (1) value buy (1) wajah (1) WANITA (2) wudhuk (5) wudhuk ang nursing friendly (3) wudhuk friendly (375) wudhuk nursing friendly (1)

Najjah Shoppe Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign