Najjah Shoppe: June 2017

Jun 22, 2017

Boleh order sehingga 20 Jun 2017

Assalamualaikum

Pengumuman, adalah dimaklumkan, pengeposan terakhir utk sampai sebelum Aidilfitri adalah 21hb Jun. Jadi, tarikh terakhir boleh order adalah 20hb Jun. Pembayaran terakhir pula sebelum tengahri 21 Jun. Ada sesetengah barang, walaupun dah diposkan awal, masih tiada  update dari sistem. Ini  disebabkan lambakan parcel di Pejabat Pos Laju, Harap semuanya faham dan minta dipermudahkan.
Akhir kata, minta maaf salah silap sepanjang bisnes saya di musim perayaan ni. kalau ada yg nak kena refund, bagitau segera ya. lepas raya kita jumpa lagi, mana tau ada yg mencari tudung atau baju utk ke rumah terbuka. hehe.
Salam Aidilfitri , maaf zahir batin.

Puan Siti aka Kak Siti
(013 439 7924 )


Jun 19, 2017

Kurung Moden Kirana dan Kurta Harez sedondon

Assalamualaikum
KURUNG PEPLUM KIRANA

DEWASA
material como crepe
span di bahu
zip depan
tangan tiada zip tapi mudah sinsing
tiada tali belakang
poket kanan
kain: potongan duyung, zip sorok hingga ke atas kain, tiada cangkuk,getah separuh.

RM119 termasuk postage


* 95% sama dengan warna sebenar

* sila ukur dengan betul. cutting agak besar. boleh alter dengan menambah dat mengikut kesesuaian pemakai.
edited
KURUNG PEPLUM KIRANA

ANAK
material como crepe
tangan mudah sinsing tiada zip
ada tali di belakang baju
kain A Cut, getah penuh

RM75 shj termasuk postage


* model saiz 4 umur 5y
KURTA HAREZ

material como crepe
zip depan
poket depan dan kanan
cutting besar
ukur lilit badan sama dari dada ke bawah baju. pastikan muat bahagian perut dan punggung juga semasa mengukur

DEWASA RM79
JUNIOR RM65
percuma postage seluruh Malaysia

*model dewasa memakai saiz S
*model ank lelaki saiz 4 umur 4 tahun. kepit belakang
**** take note ada perubahan warna utk warna purplish grey (sebelum ni sy inform brownish grey)

Boleh dibeli berasingan

Whatsapp ke 013 439 7924 untuk order

*last pos hari Rabu.sila order sebelum Rabu












Jun 16, 2017

Dress Fatimah

Assalamualaikum
Kombinasi 2 kaler dan bercorak bunga Dress FATIMAH hadir penutup sebelum RAYA yg bakal hadir

Material Como crepe
Kombinasi 2 kaler pada baju
Printed bunga di kaki membuat anda tampil lebih ayu
Pilihan saiz dari S hingga 3XL
5 pilihan color yang modern, simple, dan menarik
Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
Wudhu’ friendly (zip sorok di pergelangan tangan )

Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !


Harga RM109

*postage kami belanja sempena Ghaye ni

* Last postage kami untuk semenanjung adalah pada 21hb jatuh pada hari Rabu, in shaa Allah parcel akan sampai hari jumaat...untuk sabah/swak hari ahad kita last ambil postage. Tq

Sila WhatsApp ke 013 439 7924 untuk order







Jun 13, 2017

Kurung Moden Luxious sedondon ibu dan anak

Assalamualaikum
Koleksi LUXIOUS adalah pilihan terkini.
-
***Kami namakan koleksi LUXIOUS disebabkan baju ini mewah menyerlah dengan corak gold
-
***Korang nmpak bersinar..korang Nampak bergaya..tapi yang pastinya..korang sendiri yang dapat rasai..bahawasanya korang SELESA..disebabkan material LUXIOUS ini adalah cotton
-
***Korang Nampak cantik?..ye pasti!
-
***korang nampak menyerlah?..ye pasti!
-
***korang rasa selesa?..ye pasti!..material cotton kan uols..
-
***korang nmpak sedikit kurus?..ye pasti!..sbnye cutting baju kami kurung moden berzip dat depan blkg..
-
***duit poket korang jimat?..ye PASTI!
-
***HARGA SPECIAL UNTUK KORANG
-
HARGA ASAL RM159..TAPI KAK GAYAH NAK KASI KE KORAMG
Spsg rm105 JER
ADD RM 10 untuk pluss size


KOLEKSI KANAK2:
KURUNG
💜 XS &S
HARGA : RM 69
💜 M~L
HARGA : RM 75
💜XL
HARGA : RM 79

CANTIKKAN RAYA NI PAKAI BAJU SEDONDON JE.

Nak order boleh contact admin

Whatapp admin uols!!!
Wasap 013 439 7924
Wasap 013 439 7924
Wasap 013 439 7924
-
Stock selling sooo fast
🎼 adikku yang manis
Oh Nona yang lawa
Pakai la kain songket
Pakaian budaya... selamat hari raya.. 🎼

p.s warna hitam kebanyakkan dah habis saiznya, boleh pilih warna lain yg available








TASHELL KURUNG

Assalamualaikum
RAMADHAN SALE

TASHELL KURUNG

HARGA RM109
HARGA TIDAK TERMASUK POS.
.
Material - Wolly Creepe
.
Info
Pocket kiri dan kanan
Nursing Friendly
.
PERHATIAN
Warna mgkn lari dr yg realiti dan gambar disebabkan faktor cahaya, kamera dan paparan skrin hp yg berbeza

ukuran adalah lebih kurang atau ambil kira kurang lebih 0.5inch dr paparan ukuran yg kami berikan. Sila pilih yg lebih besar dan tidak terlalu fit to body

WhatsApp ke 013 439 7924 untuk order























Lacey Kurung

Assalamualaikum
LACEY KURUNG

RM89 TIDAK TERMASUK POS

.
MATERIAL ; DULL SATIN
.
INFO;
NON BFF
WUDHU' FRIENDLY (HIDDEN ZIP)
SIDE POCKET (LEFT AND RIGHT)
.
WARNA GAMBAR MUNGKIN BERBEZA DR REALITI:
1. FAKTOR CAHAYA
2. EDITING
3. PAPARAN SCREEN BERGANTUNG JENIS PHONE

WhatsApp ke 013 439 7924 untuk order












Labels

. Wudhuk Friendly (3) 2017 (383) 4METER (5) adelia (1) ADULT (1) Aida Naim (18) Aida Naim collection (4) aidanaim (6) air freshener (1) aktif wear (1) ANAK (1) April (44) aqeela (1) Awanazstyle (1) awning lembut (1) baby (2) BAJU (1) baju kurung (10) Baju labuh najjah's collections (1) baju melayu (8) baju raya (2) baju raya 2017 (25) baju raya2015 (2) baju raya2016 (6) baju raya2017 (1) BAJU SUKAN (1) baju tidur (1) bajuraya (2) bajuraya 2017 (1) bajuraya2017 (6) bajurayasedondon (30) bajusedondon (7) Batik (1) bawal (3) bidang45 (1) BIDANG50 (2) blouse (9) blouse labuh (51) blouse Muslimah (8) blousemuslimah (6) BUNGAKLASIK (1) CARDIGAN (3) children (2) clear stok (1) cloth diaper (1) COTTON (70) COUPLE (1) couple set (2) dress (1) dress labuh (26) dresslabuh (34) Emanee (1) FEBRUARY (26) Firas beauty and health care (1) FISHTAIL (3) Fleur (1) glory collections (2) GOWN KANAK2 (3) Handsock (1) INNER (1) instant (3) instant Shawl (3) instantshawl (7) JAMU (1) jenis-jenis kain (1) Jubah (18) Jubah moden (1) Julai (30) Jun (34) kain pasang (43) kainpasang (1) kanak2 (18) kasut kanak2 (2) kebarung (5) kebaya (8) kekaboo (9) Kekaboo limited edition (3) KESIHATAN (2) kids (2) klassik (1) KOPI (1) kurta (13) kurta Adam (1) Kurung kanak2 (2) Kurung klassik (2) kurung moden (157) Kurung Moden kanak2 (3) Kurung Pahang (4) Kurung traditional (2) kurungmoden (16) labuh (3) lace (1) LELAKI (3) limited (2) lofa (1) lofa suit (1) long shawl (2) mac (19) madu asli (1) maternity (2) maternity blouse (4) maternity friendly (16) maternity pants (2) May (3) Mei (64) mengandung (1) minaz inspired (1) minyak asmak (2) mom (1) munafie (1) Muslimah (3) muslimah4u (3) najjah's baby shoppe (7) najjah's collections (5) naura beauty and health care (1) new (533) new stock (4) new stok (412) New Suit (6) New. Nursing (1) notis (1) November (27) nursing (35) nursing and wudhuk friendly (182) nursing blouse (104) nursing bra (1) Nursing dan wudhuk friendly (11) nursing dress (127) nursing Friendly (14) nursing inner (1) nursing jubah (56) nursing kurung (36) Nursing Kurung Moden (1) Nursing n wudhuk friendly (9) Nursing wudhuk Friendly (3) Nursing. Wudhuk Friendly (2) Ogos (65) Oktober (28) palazo (7) palestine (1) Pants (3) pengumuman (2) peplum (8) perfume (1) pilot set (1) PLAIN (3) PLUS SIZE (1) prada (1) pre order (7) pre-order (1) Preggy (1) premium (1) preoder (1) printed (4) produk kecantikan (3) Pucci (4) Pucci inspired (1) QISSARA. (1) rambut (1) raya2017 (5) ready stock (1) renungan (1) RESTOCK (3) restock. Suit (1) REWARDS (1) sale (3) satin (2) scarf ring (1) SDM (1) SDM. JDD (1) sedondon (14) Seluar (2) seluar sukan (2) semi instant (1) semiinstantshawl (1) September (38) SET (5) shalove (1) shawl (2) skirtlabuh (15) SLEEPWEAR (1) slimming lotion (1) SOFTTOYS (1) SOKA (1) songket (11) sport active (1) sport wear (1) stokin kaki Jari (1) suit (16) supplement (1) suri (2) sutera (1) T-shirt Muslimah (1) t-shirts (1) t-shirts labuh (3) t-shirts Madeena (4) t-shirts Muslimah (4) tahun baru (1) teaser (9) telekung (5) telekung. Sedondon (2) tone (1) top (1) traditional (1) tshirt labuh (17) tud (1) tudung (12) Tudung bawal (15) Tudung instant (16) tudunginstant (20) tudungraya2015 (1) TUDUNGRAYA2016 (4) tudungraya2017 (1) tunic (6) tutu (1) value buy (1) wajah (1) WANITA (2) wudhuk (5) wudhuk ang nursing friendly (3) wudhuk friendly (377) wudhuk nursing friendly (1)

Najjah Shoppe Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign