Najjah Shoppe: 2017

Nov 23, 2017

Kurung Moden Dolce

Assalamualaikum
SISSS..!

Tak lama lagi cuti sekolah kan

Banyak lah kenduri kendara!

Ada yang adik beradik kawen..kawan kawen..anak kawen..sepupu kawen…banyak lah tempat kenduri nak kene hadir

Ada jugak yang nak kene jadi bridesmaid!

Jom beli baju baru..tak kan nak pakai baju yang sama je sis!..penting tau sis pakai baju Nampak cantik dan lain2 dari yang lain..sb kenangan seumur hidup bila cerita pasal kenduri kawen ni!

Nanti kan banyak gmbr selfie dengan pengantin!

Untuk makluman sis:

Baju ni nama nya KURUNG DOLCE

MATERIAL:HEAVY COMO CREPE..selesa pakai ni sis..tak jarang dan susah kedut!

CUTTING:BAJU KURUNG MODEN..zip belakang DAN DAT DEPAN BELAKANG (kasi sis Nampak kurus sikit tau!

KAIN:POTONGAN MERMAID

AKSESORI TAMBAHAN:DIHIASI TANGAN KEMBANG 
SALOMA yang menonjolkan ciri2 kontemporari dan elegen sepanjang hari!

kami ada promosi tau skrg!!

Harga Rm75 sepasang tidak termasuk pos



















Mika blouse

Assalamualaikum
MIKA BLOUSE

TERKINI! Blouse terbaru yang comel dan bagi #effectmuda kini dilancarkan

Blouse Mika

๐Ÿ’˜ dibuat dari material super selesa, PREMIUM SOFT CREPE dimana ia selesa dipakai, mudah digosok dan diurus. 

๐Ÿ’˜ NURSING FRIENDLY. Bf mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan

๐Ÿ’˜ COMEL. Jelitawan semua suka nampak comel kan? dengan effect ropol-ropol di bahagian bawah baju dan tangan pastilah comel.

๐Ÿ’˜ Potongan LABUH DAN LONGGAR. Sesuai dipakai dengan skirt labuh mahupun seluar. Tetap tampil sopan dan sejuk mata memandang

๐Ÿ’˜ Ada POKET SOROK di bahagian kanan baju mudahkan sis simpan barang2 penting

stok sangat limited. jangan tunggu lama2, nanti lama2 dia diambil orang. ewah..

harga istimewa pengenalan hanya RM69. Kos pos pun kami tanggung beres 

jom order sekarang cuma tekan link di bawah sahaja
http://www.wasap.my/60134397924

•••••••••••••••••••••












Noura Lacey Handsock

Assalamualaikum
*Noura lacey*
Rm12
22 cm
Lilit atas 18 cm
Lilit bawah 16 cm
Material cotton

Harga Handsock tidak termasuk pos






Kayla premium Handsock

Assalamualaikum
NEW ARRIVAL
Kayla Premium
Cotton Denim
Rm 15
45 cm
Lilit atas 26 cm
Lilit bawah 18 cm
Material cotton
Harga tidak termasuk pos







Zackie sport handsock

Assalamualaikum
Zackie sport handsock
Rm12/pcs
Panjang 50cm
Memang sesuai digandingkan dengan tshirt
Harga tidak termasuk pos



Nov 22, 2017

Suit Elena

Assalamualaikum
Suit Elena
•••••••••••••
๐Ÿ’ŒMaterial Moss Crepe ringan
๐Ÿ’ŒNursing dan wudhu friendly
๐Ÿ’ŒTak perlu iron
๐Ÿ’ŒPoket di sisi kiri dan kanan seluar
๐Ÿ’ŒSeluar getah sepenuhnya, cangkuk dan berzip
๐Ÿ’ŒTahan lasak dan senang dijaga
✅Harga Rm119 Termasuk pos seluruh Malaysia 


✅Oder klik whatssap: http://www.wasap.my/60134397924








Nov 21, 2017

Kurung Pahang Teja

Assalamualaikum

#RESTOK [UNTUK PEMINAT KURUNG PAHANG]
========================
TAK DAPAT NAK BAYANGKAN BETAPA ANGGUNNYA KALAU UOLLS PAKAI KURUNG PAHANG *TUN* *TEJA* NIH!!! 
.
Kurung Pahang #TUNTEJA yang SIMPLE dan ANGGUN buat wanita sangat SELESA dengan memakainya...BIG WHY BIG WHY???
๐Ÿ’— LESS IRON  ๐Ÿ’—TIDAK JARANG ๐Ÿ’—TIDAK BEGITU LICIN ๐Ÿ’—KURANG BERKEDUT dan ๐Ÿ’—LEMBUT ๐Ÿ˜˜ 

________________

MATERIAL
Material PALOMA dari Jakel yang lembut dan selesa.
.
SAIZ
Saiz dari S hingga XXL
.
NURSING
Ada ZIP eDI TENGAH untuk memudahkan penyusuan
.
WARNA 
Ada 5 warna yang bole membuat mata uolls juling.
1. Sky Blue
2. Grey
3. Hazelnut
4. Soft Pink
5. Mint Green
.
YANG PALING BEST FREE FREE FREE 2 BIJI BROOCH TAU..dengan harga yang berbaloi sangat2..
___________________

HARGA RETAIL : RM119
TERMASUK POSTAGE
.
HARGA PRA BRIDEMAID SELAMA SEMINGGU
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
HARGA PROMO : RM89/SEMENANJUNG
RM99/SABAH SARAWAK











Labels

. Wudhuk Friendly (3) 2017 (389) 4METER (5) adelia (1) ADULT (1) Aida Naim (18) Aida Naim collection (4) aidanaim (6) air freshener (1) aktif wear (1) ANAK (1) April (44) aqeela (1) Awanazstyle (1) awning lembut (1) baby (2) BAJU (1) baju kurung (10) Baju labuh najjah's collections (1) baju melayu (8) baju raya (2) baju raya 2017 (25) baju raya2015 (2) baju raya2016 (6) baju raya2017 (1) BAJU SUKAN (1) baju tidur (1) bajuraya (2) bajuraya 2017 (1) bajuraya2017 (6) bajurayasedondon (30) bajusedondon (7) Batik (1) bawal (3) bidang45 (1) BIDANG50 (2) blouse (9) blouse labuh (52) blouse Muslimah (8) blousemuslimah (6) BUNGAKLASIK (1) CARDIGAN (3) children (2) clear stok (1) cloth diaper (1) COTTON (70) COUPLE (1) couple set (2) dress (1) dress labuh (26) dresslabuh (34) Emanee (1) FEBRUARY (26) Firas beauty and health care (1) FISHTAIL (3) Fleur (1) glory collections (2) GOWN KANAK2 (3) Handsock (4) INNER (1) instant (3) instant Shawl (3) instantshawl (7) JAMU (1) jenis-jenis kain (1) Jubah (18) Jubah moden (1) Julai (30) Jun (34) kain pasang (43) kainpasang (1) kanak2 (18) kasut kanak2 (2) kebarung (5) kebaya (8) kekaboo (9) Kekaboo limited edition (3) KESIHATAN (2) kids (2) klassik (1) KOPI (1) kurta (13) kurta Adam (1) Kurung kanak2 (2) Kurung klassik (2) kurung moden (158) Kurung Moden kanak2 (3) Kurung Pahang (4) Kurung traditional (2) kurungmoden (16) labuh (3) lace (2) LELAKI (3) limited (2) lofa (1) lofa suit (1) long shawl (2) mac (19) madu asli (1) maternity (2) maternity blouse (4) maternity friendly (16) maternity pants (2) May (3) Mei (64) mengandung (1) minaz inspired (1) minyak asmak (2) mom (1) munafie (1) Muslimah (3) muslimah4u (3) najjah's baby shoppe (7) najjah's collections (5) naura beauty and health care (1) new (539) new stock (4) new stok (412) New Suit (6) New. Nursing (1) notis (1) November (33) nursing (35) nursing and wudhuk friendly (184) nursing blouse (104) nursing bra (1) Nursing dan wudhuk friendly (11) nursing dress (127) nursing Friendly (14) nursing inner (1) nursing jubah (56) nursing kurung (36) Nursing Kurung Moden (1) Nursing n wudhuk friendly (9) Nursing wudhuk Friendly (3) Nursing. Wudhuk Friendly (2) Ogos (65) Oktober (28) palazo (7) palestine (1) Pants (3) pengumuman (2) peplum (8) perfume (1) pilot set (1) PLAIN (3) PLUS SIZE (1) prada (1) pre order (7) pre-order (1) Preggy (1) premium (1) preoder (1) printed (4) produk kecantikan (3) Pucci (4) Pucci inspired (1) QISSARA. (1) rambut (1) raya2017 (5) ready stock (1) renungan (1) RESTOCK (3) restock. Suit (1) REWARDS (1) sale (3) satin (2) scarf ring (1) SDM (1) SDM. JDD (1) sedondon (14) Seluar (2) seluar sukan (2) semi instant (1) semiinstantshawl (1) September (38) SET (5) shalove (1) shawl (2) skirtlabuh (15) SLEEPWEAR (1) slimming lotion (1) SOFTTOYS (1) SOKA (1) songket (11) sport active (1) sport wear (1) stokin kaki Jari (1) suit (17) supplement (1) suri (2) sutera (1) T-shirt Muslimah (1) t-shirts (1) t-shirts labuh (3) t-shirts Madeena (4) t-shirts Muslimah (4) tahun baru (1) teaser (9) telekung (5) telekung. Sedondon (2) tone (1) top (1) traditional (1) tshirt labuh (17) tud (1) tudung (12) Tudung bawal (15) Tudung instant (16) tudunginstant (20) tudungraya2015 (1) TUDUNGRAYA2016 (4) tudungraya2017 (1) tunic (6) tutu (1) value buy (1) wajah (1) WANITA (2) wudhuk (5) wudhuk ang nursing friendly (3) wudhuk friendly (377) wudhuk nursing friendly (1)

Najjah Shoppe Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign