Najjah Shoppe: 2017

Jul 22, 2017

BLOUSE CHIC BEAUTY QISSSARA

Assalamualaikum
BLOUSE CHIC BEAUTY QISSSARA

NEW ARRIVAL/Color Baru Blouse Chic Beauty... Yang dah pernah beli tahu betapa bestnya Blouse Chic Beauty.. Mudah untuk Breastfeeding dan boleh pakai time preggy #selakje #takyahzip #takyahbutang
.
Nak tahu bagus tak bagus, best tak best baju Chic Beauty?? Majalah Pa&Ma akan features kan blouse ni di magazine Pa&Ma keluaran Ogos...Bukan Paid Advert...Kami tak bayar sesen pun dkt Pa&Ma..
.
Harga Chic Beauty Maintain sama...tak naik2 dari tahun lepas
.
Yes HARGA masih RM39✔✔
.
Dari fabrik milk silk yang #teramatselesa #tahanlasak #stretchable #sejuk #ironless #lembut import khas

Whatsap ke 013 4397924 untuk order
















Elyza Blouse

Assalamualaikum
Elyza Blouse
Code: 3351

Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
🌟Tangan Zip Sorok
🌟Zip Sorok Depan 8"
🌟2 lapis - Baju + Lining Getah

Berat : 270 gram +/-

RM63 SM & RM66 SS (Termasuk Pos)

Whatsap ke 013 439 7924 untuk order




















Jul 18, 2017

AZALEA KURUNG

Assalamualaikum
AZALEA KURUNG

MATERIAL MOSS CREPE SATINE 

CIRI-CIRI MOSS CREPE SATINE (very high quality) 
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini
lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok

COLOR: 8 colors available

SIZE: 

AVAILABLE SIZE S M L XL DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok menegak di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond mewah di pergelangan tangan
-Cutting kurung pahang di inspirasikan daripada gabungan konsep tradisional dan moden
-Material baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric moss crepe satine yang hot dimana mendapat permintaan ramai 
-Potongan top yang selesa dan sopan tetapi menampilkan gaya basic yang eksklusif
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly 
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Kurung pahang basic tetapi elegen dan membuat pemakai bergaya eksklusif 
-Batu diamond mewah melengkapkan design kurung pahang yang digabungkan konsep moden dan tradisonal
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya ke sebarang majlis sama ada kenduri kendara, rumah terbuka ataupun ke pejabat
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap

Rm 119 siap pos 

P/S : Postage untuk Azalea adalah dalam masa 2-3 hari bekerja selepas pembayaran dibuat.  Postage akan bermula pada Jumaat (21 July 2017)

Whatsapp ke 013 439 7924 untuk order











Jul 15, 2017

KekabooXMirabelle Limited Edition Swarovski Collection

Assalamualaikum
KekabooXMirabelle Limited Edition Swarovski Collection Material: Customized Cotton Paris Voile & Swarovski crystals Bidang : 45' Harga : RM 35 sehelai Pos : RM8 untuk 1-5 helai (semenanjung ) Order sekarang sehingga 25 hb ( close order ) Pengeposan bermula 17.7.17 secara berperingkat Whatsap ke 013 439 7924 #kekaboolovers #tudungbawal






Labels

2017 (209) 4METER (1) ADULT (1) Aida Naim (20) Aida Naim collection (3) aidanaim (6) air freshener (1) aktif wear (1) ANAK (1) April (44) aqeela (1) Awanazstyle (1) baby (2) BAJU (1) baju kurung (12) baju melayu (8) baju raya (2) baju raya 2017 (25) baju raya2015 (2) baju raya2016 (5) baju raya2017 (1) BAJU SUKAN (1) baju tidur (1) bajuraya (2) bajuraya 2017 (1) bajuraya2017 (6) bajurayasedondon (30) bajusedondon (7) Batik (2) bawal (3) bidang45 (2) BIDANG50 (2) blouse (5) blouse labuh (19) blouse Muslimah (3) blousemuslimah (6) BUNGAKLASIK (1) CARDIGAN (2) children (2) clear stok (1) cloth diaper (1) COTTON (55) COUPLE (1) couple set (1) dress (1) dress labuh (13) dresslabuh (33) Emanee (1) FEBRUARY (26) Firas beauty and health care (1) Fleur (1) glory collections (2) GOWN KANAK2 (3) INNER (1) instant (3) instant Shawl (3) instantshawl (7) JAMU (1) jenis-jenis kain (1) Jubah (15) Julai (12) Jun (35) kain pasang (23) kainpasang (1) kanak2 (17) kasut kanak2 (1) kebarung (5) kebaya (7) kekaboo (9) Kekaboo limited edition (2) KESIHATAN (2) kids (2) klassik (1) KOPI (1) kurta (14) kurta Adam (1) Kurung kanak2 (2) Kurung klassik (1) kurung moden (121) Kurung Moden kanak2 (3) Kurung Pahang (2) Kurung traditional (2) kurungmoden (13) labuh (3) lace (1) LELAKI (3) limited (2) lofa (1) lofa suit (1) long shawl (1) mac (19) madu asli (1) maternity (2) maternity blouse (3) maternity friendly (11) maternity pants (2) May (3) Mei (64) mengandung (1) minaz inspired (1) minyak asmak (2) mom (1) munafie (1) Muslimah (1) muslimah4u (2) najjah's baby shoppe (7) najjah's collections (5) naura beauty and health care (1) new (359) new stock (3) new stok (415) New Suit (2) New. Nursing (1) notis (1) nursing (35) nursing and wudhuk friendly (69) nursing blouse (104) nursing bra (1) Nursing dan wudhuk friendly (6) nursing dress (124) nursing Friendly (14) nursing inner (1) nursing jubah (53) nursing kurung (36) Nursing Kurung Moden (1) Nursing n wudhuk friendly (9) Nursing wudhuk Friendly (3) Nursing. Wudhuk Friendly (2) palazo (7) palestine (1) Pants (3) pengumuman (2) peplum (7) perfume (1) pilot set (1) PLAIN (2) PLUS SIZE (1) prada (1) pre order (8) pre-order (1) Preggy (1) premium (1) preoder (1) printed (3) produk kecantikan (3) Pucci (4) Pucci inspired (1) QISSARA. (1) rambut (1) raya2017 (5) ready stock (1) renungan (1) RESTOCK (3) restock. Suit (1) REWARDS (1) sale (3) SDM (1) SDM. JDD (1) sedondon (14) Seluar (2) seluar sukan (2) semi instant (1) semiinstantshawl (1) SET (5) shalove (2) shawl (1) skirtlabuh (14) SLEEPWEAR (1) slimming lotion (1) SOFTTOYS (1) songket (9) sport active (1) sport wear (1) suit (6) supplement (1) suri (2) T-shirt Muslimah (1) t-shirts (1) t-shirts labuh (2) t-shirts Madeena (3) t-shirts Muslimah (4) tahun baru (1) teaser (9) telekung (5) telekung. Sedondon (2) tone (1) top (1) traditional (1) tshirt labuh (13) tudung (12) Tudung bawal (11) Tudung instant (14) tudunginstant (20) tudungraya2015 (1) TUDUNGRAYA2016 (4) tudungraya2017 (1) tunic (4) tutu (1) value buy (1) wajah (1) WANITA (2) wudhuk (5) wudhuk ang nursing friendly (3) wudhuk friendly (372) wudhuk nursing friendly (1)

Najjah Shoppe Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign