Najjah Shoppe: Kurung Najihah Exclusive

May 18, 2016

Kurung Najihah Exclusive

Assalamualaikum
Kurung Najihah Exclusive

Berbunga-bunga je hati tengok Kurung Najihah Exclusive ni. Geram-geram je rasa ni mana tidaknya baru tengok satu warna dan corak dah cair belum tengok 9 warna dan corak lagi.

Apa jenis fabrik Kurung Najihah Exclusive ni?

Baju : Fabrik Moss Crepe
Tak perlu susah payah gosok/iron ataupun tak nak gosok pun tak apa
Tak mudah renyuk
Material nya lebih lembut jika dibandingkan Como Crepe
Bersifat berat & jatuh membuatkan akak akak kalau pakai confirm kelihatan lebih slim gitu
Material ini tak perlu akak akak risau, takkan turun warna
p/s : kepada ibu ibu tu sangat sesuailah jika anda memangku anak anak tak perlu risau lagi baju renyuk atau anak gigit tak koyak lah. huhu !

Kain : Fabrik Lycra Quality Korea
Bersifat elastis (boleh merenggang)
Material nya lebih lembut dan sejuk
Yang penting fabrik jenis ini tak melekat di tubuh badan
Tak perlu gosok


Apa yang Exclusive nya?

Kami mereka khas kan Kurung Najihah menggunakan material fabrik yang berkualiti juga berbeza material untuk baju dan kain. (jenis kain sudah tertera di atas)

Kami mengutamakan keselesaan buat pemakai dan yang paling penting Kurung Najihah ini kami mengkhususkan saiz yang longgar design yang simple supaya ia nampak lebih bergaya dan terjaga aurat buat para muslimah.

Kelebihan Kurung Najihah Exclusive?

Nursing friendly (hidden zipped)
Wudhu' friendly (getah di pergelangan tangan memudahkan untuk pemakai menyenseng lengan baju)
9 warna berserta 9 corak kain yang menawan dan bergaya
Terdapat saiz S, M, L, XL, XXL, XXXL

Harga Rm119 Termasuk pos











No comments:

Post a Comment

Terima kasih, sila datang lagi ye :)

Labels

2017 (218) ADULT (1) Aida Naim (18) Aida Naim collection (2) aidanaim (6) air freshener (1) aktif wear (1) ANAK (1) April (44) aqeela (1) Awanazstyle (1) baby (2) BAJU (1) baju kurung (10) baju melayu (8) baju raya (2) baju raya 2017 (25) baju raya2015 (2) baju raya2016 (6) baju raya2017 (1) BAJU SUKAN (1) baju tidur (1) bajuraya (2) bajuraya 2017 (1) bajuraya2017 (6) bajurayasedondon (30) bajusedondon (7) Batik (1) bawal (3) bidang45 (1) BIDANG50 (2) blouse (5) blouse labuh (26) blouse Muslimah (3) blousemuslimah (6) BUNGAKLASIK (1) CARDIGAN (2) children (2) clear stok (1) cloth diaper (1) COTTON (53) COUPLE (1) couple set (1) dress (1) dress labuh (13) dresslabuh (33) Emanee (1) FEBRUARY (26) Firas beauty and health care (1) Fleur (1) glory collections (2) GOWN KANAK2 (3) INNER (1) instant (3) instant Shawl (3) instantshawl (7) JAMU (1) jenis-jenis kain (1) Jubah (15) Julai (23) Jun (34) kain pasang (18) kainpasang (1) kanak2 (17) kasut kanak2 (1) kebarung (5) kebaya (7) kekaboo (9) Kekaboo limited edition (2) KESIHATAN (2) kids (2) klassik (1) KOPI (1) kurta (13) kurta Adam (1) Kurung kanak2 (2) Kurung klassik (1) kurung moden (124) Kurung Moden kanak2 (3) Kurung Pahang (2) Kurung traditional (2) kurungmoden (13) labuh (3) lace (1) LELAKI (3) limited (2) lofa (1) lofa suit (1) long shawl (1) mac (19) madu asli (1) maternity (2) maternity blouse (3) maternity friendly (12) maternity pants (2) May (3) Mei (64) mengandung (1) minaz inspired (1) minyak asmak (2) mom (1) munafie (1) Muslimah (1) muslimah4u (2) najjah's baby shoppe (7) najjah's collections (5) naura beauty and health care (1) new (364) new stock (3) new stok (412) New Suit (2) New. Nursing (1) notis (1) nursing (35) nursing and wudhuk friendly (79) nursing blouse (103) nursing bra (1) Nursing dan wudhuk friendly (6) nursing dress (124) nursing Friendly (14) nursing inner (1) nursing jubah (53) nursing kurung (36) Nursing Kurung Moden (1) Nursing n wudhuk friendly (9) Nursing wudhuk Friendly (3) Nursing. Wudhuk Friendly (2) palazo (7) palestine (1) Pants (3) pengumuman (2) peplum (7) perfume (1) pilot set (1) PLAIN (2) PLUS SIZE (1) prada (1) pre order (7) pre-order (1) Preggy (1) premium (1) preoder (1) printed (3) produk kecantikan (3) Pucci (4) Pucci inspired (1) QISSARA. (1) rambut (1) raya2017 (5) ready stock (1) renungan (1) RESTOCK (3) restock. Suit (1) REWARDS (1) sale (3) SDM (1) SDM. JDD (1) sedondon (14) Seluar (2) seluar sukan (2) semi instant (1) semiinstantshawl (1) SET (5) shalove (1) shawl (1) skirtlabuh (14) SLEEPWEAR (1) slimming lotion (1) SOFTTOYS (1) songket (9) sport active (1) sport wear (1) suit (7) supplement (1) suri (2) T-shirt Muslimah (1) t-shirts (1) t-shirts labuh (2) t-shirts Madeena (3) t-shirts Muslimah (4) tahun baru (1) teaser (9) telekung (5) telekung. Sedondon (2) tone (1) top (1) traditional (1) tshirt labuh (13) tudung (12) Tudung bawal (10) Tudung instant (14) tudunginstant (20) tudungraya2015 (1) TUDUNGRAYA2016 (4) tudungraya2017 (1) tunic (4) tutu (1) value buy (1) wajah (1) WANITA (2) wudhuk (5) wudhuk ang nursing friendly (3) wudhuk friendly (372) wudhuk nursing friendly (1)

Najjah Shoppe Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign